Frumusețe, Sănătate

Totul despre apă și irigarea corpului

Apa pe corpul uman este componenta principală și este vitală pentru organele funktsioneerimisel și termoregulatsioonis. În apă se dizolvă mai multe substanțe decât în orice alt solvent în volum este cunoscut.

Cele mai multe dintre celulele noastre ca apar reacții chimice sunt necesare pentru a efectua procesul de formare a apei. Apa are nevoie de nutrienți și oxigen pentru a transporta toate keharakkudeni. Acest lucru ajută la transformarea alimentelor în energie și substanțe nutritive pentru a absorbi. Apa menține o temperatură stabilă a corpului, protejează organele vitale, participă la conservarea kehavormide și sunt importante pentru sănătatea pielii. Apa ajută organismul să scape de toxine-transpirația și urina ies din organism multe zguri, apă (lacrimi, saliva) este spălată pentru a profita și diluează substanțele iritante. De asemenea, apa este utilă în respirație.

Apa este de aproximativ două treimi din kehamassist noastre. Cantitatea de apă din corpul nostru depinde de vârstă, la sugari este apă 75%, la adolescenți-65%, la adulți-60%, iar la vârstnici 55% kehamassist.

Cantitatea de apă în organism este invers proporțională cu cantitatea de tesut gras, care se încadrează cu mare obezitate chiar până la 40% din kehamassist. Aproximativ 2/3 din întregul corp de apă rakusisene și 1/3 rakuväline. Veebilansi regulament este strâns legată de electroliți tasakaaluga. În cazul în care organismul este prea multă apă, iese în evidență lahjemat de urină, și în cazul în care organismul în lichid devine din ce în ce electroliți, concentrația este prea mare, poate creierul janukeskus de stimulare, ceea ce duce la janutunde orașului și a rinichilor scade excreția de apă. Vedelikukadu apare în urină, fecale și prin evaporarea pielii și prin căile respiratorii. La adulții sănătoși depășește urina zilnică, volumul 600 ml și, în mod normal,1-2, 5 l între. Cu fecale prin väljutub de apă este de obicei 100-200 ml pe zi, dar această cantitate crește în mod semnificativ în diaree. Aurustumisega o persoană pierde o zi de apă, în medie, 300-500 ml de suprafață pe 1 m2, într-un climat temperat. Higistamiskaod sunt, în general, minore, dar acestea vor fi mai multe litri pe zi, la temperaturi ridicate și într-un mediu umed sau la exerciții fizice intense, care lucrează în condiții moderate. http://totdeaunasanatoasa-blog.info/vitaldermax-farmacie-compozitie-recenzii-unde-sa-cumparati-forum/

Cererea de apă

Cei mai mulți oameni sănătoși satisface vedelikuvajaduse de zi ghidat de janutundest. Pentru persoanele sănătoase nu este o recomandare exactă a veetarbimise zi parte, deoarece vedelikuvajadusel diferențe semnificative individuale, și acest lucru se datorează activității fizice și situația klimaatilisest.

Cererea de apă depinde de o serie de diferențiere fiziologică a activităților și circumstanțelor asociate cu:

 • vârsta,
 • lucrări și activități în natură,
 • condiții de sănătate,
 • climatul înconjurător, în
 • creșterea higistamisest( vreme caldă, muncă fizică grea),
 • creșterea aportului de sare.

Setea apare la om, de regulă, atunci când organismul nu primește suficientă apă, vedelikukadu este mare sau când cu alimente organismul primește prea multe săruri minerale, în special sare de masă. Adulți cererea de apă 28-35 ml per kilogram de greutate corporală(aproximativ 1 ml per 1 kcal toiduenergia). Practic, toate produsele alimentare conțin o cantitate mai mare sau vähemas de apă.

O masă normală în cazul obținerii apei põhikogus (aproximativ 1-1,2 l), de exemplu:

 • din legume și fructe,
 • suppidest,
 • căi,
 • cafea,
 • mahladest și alte băuturi.

Metabolismul în acest proces apare în plus față de aproximativ 300-350 ml de apă. Un ADULT care respectă recomandările dietetice poate, prin urmare, să bea apă suplimentară pe zi 2-3 pahare(standard internațional pentru un pahar de apă de 220 ml).

Setea ar trebui să fie întotdeauna preferată de impuritățile obișnuite și de apă potabilă. La sugari și copii, are o cerere relativ mare de apă, deoarece în corpul lor conținutul de apă este mai mare. Dacă copiii și adolescenții, indiferent de vârstă, doresc să bea, atunci trebuie să le dați acest lucru, deoarece doriți să beți deja semnalul corpului că are sete.

Cafeina detine apa efect väljutavat, în primul rând, la persoanele care nu au în mod regulat, cofeina (cum ar fi cafea, cola, bauturi energizante) tarvitajad. De asemenea, alcool (cu excepția bere și vin cu moderatie) are un efect de apă väljutavat. http://totdeaunasanatoasa-blog.info/bactefort-este-un-medicament-special-impotriva-invaziei-parazitare/

Deshidratare moderată, care este determinată în 1-2% din greutatea de picătură de lichid trece din cauza duce la dureri de cap, nõrkustunde, apetitul va dispărea și pearingluse. Deshidratarea 3-5% din greutatea corpului reduce rezistenta si forta si duce la oboseala severa. Deshidratarea 15-25% din greutatea corporală este fatală. Akuutset otrăvire este descris într-o perioadă scurtă de timp un număr mare de lichide, atunci când obținerea, ceea ce depășește considerabil de rinichi maxim erituskiiruse 0,7–1 litru pe oră.

Alimente bogate în apă:

* Legumele au o medie de 93% (de exemplu, kurgis 97%),

* mahlades și în lapte 89%,

* fructe 86%,

* kartulites 79%,

* musculare 68%,

* anterior, juustus, unt, făină, nuci până la 50%.

Ce altceva puteți afla despre apă:

* Apă curată și apă minerală nu dă energie, dar poate aromatizate și / sau apă este util să includă într-un grad minor de zahăr și, astfel, să dea energie. Citiți informațiile de pe ambalaj! http://totdeaunasanatoasa-blog.info/nutresin-herbapure-forum-pret-farmacji-efecte-ear-este-o-metoda-eficienta-de-curatare-a-urechilor/

* O cantitate mare și de durată consumul excesiv de apă crește povara asupra inimii și rinichilor.

* Apă minerală atunci când este consumat este important să se monitorizeze conținutul de minerale de apă.

* Transpirație cu soolakas slab apa-băutura perfectă, care restabilește și sărurile corpului stocului.

* Conține cafea cofeină, ceai și cola, precum și băuturi alcoolice-crește excreția fluidului din organism, deoarece activitatea rinichilor este accelerată și higieritus crește.